Forside        PRINT         Kontakt        Nyhedsbrev        Sitemap
   
 
 
   » FORSIDE - HLJ Yoga » REJSER & EVENTS » BÆKKENBUNDEN WORKSHOP
 

                        "Det berømte knib - bækkenbundstræning kun for kvinder"    

 

DET BERØMTE KNIB: WORKSHOP FOR BÆKKENBUNDEN

- Kun for kvinder, hvor vi får bevidsthed om kvindekroppen.

 
Bækkenbundstræning hos HLJ Consult

Lær bækkenbundstræning, hvor du får langt større effekt end det traditionelle knib. Du kan med det samme bruge øvelserne i din træning. 


I dag har mange problemer med bækkenbunden, hvor en overfladisk vejrtrækning og mangel på bevægelse omkring hofterne, bækkenet og ryggen er en oplagt forklaring. På denne workshop lærer du funktionel træning af bækkenbunden, hofterne, bækkenet og ryggen. Det betyder, at du får den stimulering af bækkenbunden, som er nødvendigt for en sund, elastisk og smidig bækkenbund. 

 
Blå himmel - ro og fred

SVAG ELLER KRONISK SPÆNDT BÆKKENBUND

Bækkenbunden ligger som en trampolin i bunden af bækkenet og den giver støtte til de indre organer, og det traditionelle billede af en svag bækkenbund er, at bækkenbunden er for slap. Men hos mange kvinder viser det sig, at de har en kronisk spændt bækkenbund, som derfor er svag og dysfunktionel.

En muskelfiber, som kronisk er trukket sammen over længere tid, mister sin evne til at trække sig sammen med kraft, og derfor øver vi at kunne afspænde helt i bækkenbunden, så bækkenbund igen kan opnå sin fulde længde og smidighed. Du lærer også, hvordan din bækkenbund og åndedrætsmusklen anatomisk hænger sammen, og dette skal du bruge hver eneste gang, du skal foretage et knib.
 
Find din indre ro med afspænding

FUNKTIONEL BÆKKENBUNDSTRÆNING OG AFSPÆNDING

På workshop træner vi funktionel bækkenbundstræning, så øvelserne indeholder åndedrættet og bevægelse i hofter, bækkenet og ryggen. Samtidig er det meget vigtigt, at din bækkenbund er i stand til at spænde helt af, så du ikke ender med en uelastisk, sløv og måske overspændt bækkenbund. 


PRIS:  KR. 495,- inkl. træningsprogram

                      
STED: HLJ CONSULT

           BLOMSTERAGER 409

           2980 KOKKEDAL 
 

DATO:  Onsdag d. 12. oktober 2016 kl. 19:00 - 21:00
Kun 1 plads ledig
          

Lokationen er 25 minutter fra København i Nordsjælland i HLJ Consult's eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 5 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering.

TILMELDING

Tilmelding til workshop her. 
Betaling skal ske ved tilmelding via netbank. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra HLJ Consult.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER

  • Workshoppen er for alle kvinder, som ønsker at få en sund, elastisk og smidig bækkenbund.
  • Få deltagere med max. 5 kvinder, så det er et trygt miljø, hvor alle spørgsmål er velkomne. 
  • Medbring dit eget tæppe - eller du er velkommen til gratis at låne hos HLJ Consult.
  • Kom i behageligt træningstøj, og tag en ekstra trøje og varme strømper med. 
  • Skoene tages af ved indgangsdøren, så husk varme strømper til at tage uden på dine almindelige strømper, så du sikrer varme fødder.  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

2008 HLJ Consult, all rigths reserved
HLJ CONSULT        •        BLOMSTERAGER 409        •        DK-2980 KOKKEDAL        •        TLF: + 45 2869 1955        •        E-MAIL: INFO@HLJ-YOGA.DK