Forside        PRINT         Kontakt        Nyhedsbrev        Sitemap
   
 
 
   » FORSIDE - HLJ Yoga » REJSER & EVENTS » VELVÆRE PÅ MADEIRA
 

                    "Velvære rejse på SPA-HOTEL med indendørs- og udendørspool på Madeira"
                            Oplev ny energi og velvære med yoga, pilates og mindfulness meditation
 


Rejsen var fuldt booket i 2017

 
TILMELD NYHEDSBREV: Rejsen til januar 2017 var fuldt booket, men hold dig opdateret på nyhedsbrevet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her, så hører du før alle andre om nye yogarejser med yoga, pilates og meditation.  


Vil du sikre dig en plads i 2018 til Madeira, så send en mail til Helle Lyngsgaard Johansen for at FORHÅNDSRESERVERE en plads med dit navn, mail og mobilnummer.
 

 
Yoga og meditation ved solopgang på Madeira - www.hlj-yoga.dk

FERIE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE

Vil du bo på et spa-hotel på en klippetop på Madeira, og fordybe dig i yoga, meditation og pilates, mens det er vinter i Danmark?

 

Så skal du deltage på denne yogaferie i januar måned, hvor der er undervisning flere timer hver dag. Du vil øge din kropsbevidsthed via Hatha Yoga og en effektiv form for pilates med fokus på åndedrættet, lænd, hofter og bækkenet. 
 

TRÆNING & MINDFULNESS

Udover den fysiske træning på velværerejsen så arbejder vi med mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag. Vi står op med solen hver dag i stilhed.   

 
Strand, blåt hav, bjerge og små byer

MADEIRA

Madeira er en smuk grøn ø i det nordlige Atlanterhav ca. 900 km fra det Portugisiske fastland og ca. 600 km fra Marokkos kyst. Her er et vidunderligt subtropisk klima med cirka 20 grader i januar måned med både imponerende dale og bjerge, hvor plantelivet (og bananerne) florerer i overflod op mod den blå himmel og det blå Atlanterhav.

Med de milde temperaturer året rundt er øen grøn og frodig, og samtidig ånder her fred og ro, da Madeira ligger langt fra fastlandet. Vores base er spa-hotellet "Estalagem", som ligger midt i denne skønne natur på en klippetop, så vi har den bedste beliggenhed til fordybelse og velvære. 

 
Solnedgang ved Ile Rousse på Korsika

BYEN "PONTA DO SOL"

Vores tilholdssted vil være Ponta do Sol, som er en lille by på toppen af en klippe. Ponta do Sol betyder "Solpunktet", og her kan du følge solen, fra den står op, til den langsomt forsvinder bag horisonten. 

Atmosfæren i byen er rolig og afslappet med små, hyggelige gader og nogle gode restauranter helt nede ved vandet. Stranden er lille med småsten og sort sand, hvor badevandet er af høj kvalitet. Ponta do Sol er en af de fredeligste strande på hele sydkysten, så der er stor chance for, at vi har den helt for os selv. Fra Ponta do Sol finder du en af de smukkeste levadavandringer, hvor du kan krydre din velværerejse med vandringer.  

 
Hotel Napoléon Bonaparte med stor pool

HOTELLET PÅ DIN VELVÆRE REJSE

Spa-hotellet "Estalagem" ligger højt på toppen af klippen, og det er vores base for velværerejsen. Det er et flot designhotel med en minimalistisk, hvid indretning. Alle værelser har balkon/terrasse, og de har glasvinduer fra gulv til luft, så du får omgivelserne med naturen, himlen og havet ind i værelset. Inkl. i pakkeprisen er også en sund og lækker morgenmads-buffet. Om aftenen har "Estalagem" en helt speciel stemning med den flotte belysning, hvor du kan nyde en skøn middag på hotellets restaurant, eller du kan vælge en af restauranterne i den lille by. 

Du har også mulighed for at spare penge ved at bo på "Hotel da Vila", som ligger i den lille hyggelige by 10 minutters gang fra vores base "Estalagem". På Hotel da Vila får du hotelværelset med havudsigt for en billigere pris, læs mere om Hotel da Vila

Du kan frit benytte spa-hotellets "Estalagem" opvarmede udendørs- og indendørspool samt spa med sauna, jacuzzi og dampbad, uanset hvilket hotel du bor på - og har du brug for ekstra forkælelse kan du mod betaling få spa-behandlinger og massage. Om du skal bo på det ene eller andet hotel, er helt op til dig, så mærk efter din mavefornemmelse og vælg det hotel, som passer bedst til dig og dine ønsker. 

 

NIVEAU - TRÆNINGEN

Rejsen er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. 

Træningslokalet findes på hotellet "Estalagem", men vi er også udenfor et par enkelte gange i løbet af ugen. Se velværeprogrammet med yoga, mindfulness, kropsbevidsthed og pilates

Priser på rejsen i 2017 som var fuldt booket

 

Pris fra kr. 9.495,-

Bo på Spa-hotel på toppen af klippen "Estalagem", som er vores base.

Pris fra kr. 8.895,- inkl. havudsigt

Bo i byen på "Hotel da Vila" 10 minutters gang fra "Estalagem". 
Spar kr. 1.250,- på delt dobbeltværelse med havudsigt

 
Frokostrestaurant og yoga ved middelhavet

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning og vejledning

 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen

 • Flybillet t/r København/Madeira

 • Mad på flyet samt kaffe/the

 • Transport til og fra hotellet på Madeira

 • Delt dobbeltværelse på spa-hotel indeholdende: balkon/terrasse, aircondition, køleskab, elkedel (inkl. te og kaffe), hårtørrer, badetøfler, badekåbe og poolhåndklæde

 • Lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen

 • Teknisk rejsearrangør er Spies Rejser, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.

 

 

Ekstra som du kan bestille pris pr. person - tillæg ved "Estalagem":

 • Enkeltværelse har tillæg på kr. 1.950,-  
 • Havudsigt på delt dob. værelse har tillæg på kr. 650,-
 • Havudsigt på enkeltværelse har tillæg på kr. 1.000,-
 • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.250,- 
 • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring
 • Tag en ledsager med, som ikke deltager i det fysiske program. Fratræk kr 1.500,- fra ledsagers pris.
"Estalagem" vender værelser med havudsigt mod solen og det åbne hav. Standardværelser kan virke kølige om natten, da de ligger i skygge i løbet af dagen, men ALLE værelser på "Estalagem" har altan/terrasse og flot udsigt, da hotellet ligger højt på en klippetop.   

Vælger du "Hotel da Vila" kan du spare kr. 2.100,- ved enkeltværelse med havudsigt i forhold til "Estalagem". Se mere om priserne for Hotel da Vila her.

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise (og det er billigere at forudbestille den 3-retters menu), men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale og mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så hvad er bedst for dig - kan du kun afgøre. 
 

FORHÅNDSRESERVATION TIL 2018

 

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen med dit navn, mail og mobil nummer, hvis du vil forhåndsreservere en plads til uge 3 eller uge 4 i 2018. Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ved uge 3 eller 4, eller skrive en mail til Helle, så du er sikret en plads.


Hold dig opdateret på nyhedsbrevet om nye rejser ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her, så glæder jeg mig til at skrive til dig. 


 

Rejserne til Madeira består af ydelser fra 2 forskellige udbydere, hvorfor du betaler 2 faktura:  

UGE 4 2017 -  YOGA/KROPSBEVIDSTHED/PILATES

PRIS FOR HELE PAKKEN FRA KR. 9.495,- UDSOLGT i 2017

 

Faktura 1 fra HLJ Consult: kr. 3.417,- for kursus velværedelen. Faktura 1 modtager du fra HLJ Consult efter din tilmelding på mail, hvor du også får information om, hvordan du tilmelder dig rejsen hos Spies

Faktura 2 fra Spies: kr. 6.078,- for "Estalagem" (eller kr. 5.478,- for "Hotel da Vila") for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.400,- betales, når du efterfølgende modtager faktura 2 fra Spies, og restbeløbet betales senest 8 uger før afrejse. 


BINDENDE TILMELDING, REJSESELSKAB & REJSEGARANTIFONDEN
I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:
- Velværedelen med yoga, pilates og meditation faktureres af HLJ Consult (Faktura 1)

- Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Spies (Faktura 2)


Faktura 1 fra HLJ Consult er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage, medmindre du selv har en forsikring, som giver mulighed for dette. Faktura 2, som er selve rejsedelen faktureres af rejseselskabet Spies, som er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs. 

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira i både 2017 og 2018. 

Kontakt Helle Lyngsgaard Johansen fra HLJ Consult, hvis du har yderligere spørgsmål til yogaferien på Madeira. 


 Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du automatisk besked, når der er plads på nye velværerejser, så du kan sikre dig en plads til næste år. Rejserne er populære, så hurtig tilmelding kan anbefales. 

Se ledige pladser på 
mine andre velværerejser her. 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

2008 HLJ Consult, all rigths reserved
HLJ CONSULT        •        BLOMSTERAGER 409        •        DK-2980 KOKKEDAL        •        TLF: + 45 2869 1955        •        E-MAIL: INFO@HLJ-YOGA.DK