Forside        PRINT         Kontakt        Nyhedsbrev        Sitemap
   
 
 
   » FORSIDE - HLJ Yoga » REJSER & EVENTS » YOGA & PILATES REJSER
 

 
Ren forkælelse på yogaferie med yoga, mindfulness meditation, pilates og på nogle af velværerejserne kan du krydre din rejse med vandreture og spa-oplevelser. Alle 4 yoga- og pilatesferier giver dig indre ro og velvære med personlig og nærværende undervisning af Helle Lyngsgaard Johansen. 
  

 

 

VELVÆRE PÅ KRETA

 

2. september - 9. september 2017 (uge 36)

Nyd de smukke omgivelser midt i en olivenlund med udsigt ud over Middelhavet, mens det er 25 grader i september. Rejsen og omgivelserne er ideelle til at sætte tempoet ned og blive forkælet med en uges yoga, pilates og meditation.


Læs mere yoga-pilates på KRETA

   
 
Ferie med yoga, pilates og meditation i Alperne

VELVÆRE I ALPERNE

 

23. september - 1. oktober 2017 (uge 39 - 9 dage) 


Yogaferie i den naturskønne og sydlige del af Østrig, her oplever du fuldstændig ro, harmoni og den skønne bjergluft. Yoga, pilates og meditation og vandreture, så glem alt om bekymring, stress og dårlig samvittighed. 


Læs mere yoga-pilates i SYDØSTRIG

   
 

VELVÆRE PÅ KORSIKA

Uge 19:   6. maj - 13. maj 2017 (Fuldt booket)

Yogaferie på Korsika, hvor du fordyber dig i yoga, pilates og meditation. Byen, vi bor i, er det rene idyl med strand, et lille torv, gågader og små butikker.
 

Læs mere yoga-pilates på KORSIKA 

 
 

VELVÆRE PÅ MADEIRA 


Nye rejser i Januar 2018   

 

Yoga, meditation og pilates på Madeira, hvor du bor på et lækkert SPA-HOTEL på en klippetop. Her finder du både udendørs - og indendørspool, spa og sauna. 2018 - læs mere nedenfor

 

Læs mere om yoga-pilates MADEIRA


 

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGER OM REJSERNE? 


”En ting - som jeg hæftede mig særligt ved din rejse - var din respekt og viden om kroppen og dens funktioner. Synes det var så dejligt at mærke, at mine egne grænser for, hvor meget min krop skulle presses, blev taget alvorligt. Du har et positivt sind, og det er en berigelse at være i dit selskab. Du virker dybt professionel og tager din rolle meget seriøst, det mærkes ved første kontakt. At du formår at sammensætte et program, hvor så forskellige mennesker, alle profiterer af undervisningen, synes jeg viser, at du kan noget helt specielt.”
Hanne Dyhr Serritslev, Sygepejerske

"Velværerejsen var som at finde hjem, og det er på grund af Helles professionalisme, store overskud, 120% forberedelse, variation af træningsmuligheder og Helles altid positive men samtidig klarsynede holdning. Tak for det. Jeg vil forsøge at huske roen i min krop, når hverdagen trænger sig på igen." 
Pia Møller, Manager

”Som instruktør har Helle en rigtig god pædagogisk måde at forklare tingene på, og hun er i stand til at skabe en hyggelig atmosfære på tværs af deltagere med forskellige aldre og forudsætninger. I forbindelse med meditationen fik jeg nogle rigtig gode metoder at arbejde videre med, og jeg kan allerede efter blot denne ene uge mærke, at jeg kan styrke min psyke på en god måde ved anvendelsen af disse metoder.”

Klaus Holme, Advokat 

 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

2008 HLJ Consult, all rigths reserved
HLJ CONSULT        •        BLOMSTERAGER 409        •        DK-2980 KOKKEDAL        •        TLF: + 45 2869 1955        •        E-MAIL: INFO@HLJ-YOGA.DK